Barion Pixel

Összes Operett stílusú előadó | KoncertBooking Direct din productie!

Ügyfélszolgálat +36 30 157 9812

Összes Operett stílusú előadó

Benedekffy Katalin
A Székelyföldről indult kultúrszoprán énekesnő elkápráztatja közönségét Európa számos országában és a tengerentúlon is.Számos hazai és külföldi színházzal dolgozott és dolgozik a mai napig együtt: többek között a Budapesti Operettszínházzal, a Debreceni Csokonai Színházzal, a Margitszigeti Szabadtéri Színpaddal, a Kolozsvári Magyar Operával,a Szegedi Nemzeti Színházzal, a bécsi Staatsoper-rel is koncertezett.Budapesten és vidéken egyaránt nagysikerű koncerteket ad, mint az opera, mind pedig az operett és nóta műfajában, mindemelette számos gyerekelőadást is tart hátrányos helyzetű és szorványban élő gyerekeknek.2003-ban megjelent „Csengettyű-Csengettyű” karácsonyi lemeze még abban az évben aranylemez lett.2013-ban művészetét és tehetségét „Mester és Tanítvány” díjjal jutalmazták. 2014-ben megkapta az Erdélyi Közösségi Élet Kiválósága díját.A Budapesti Fesztivál zenekarból valamint a bécsi Staatsoper zenészeibőlalakuló Lanner Kvartettel rendszeresen hangversenyezik, és 2018 ősszénmegjelent közös lemezük is "Tiszán innen Dunán túl" címmel.2018-ban Príma díjat vehetett át Zeneművészeti kategóriában. 2021- ben megjelent első könyve - Cd melléklettel Egy Csipetnyi Erdély-legendák mesék, ízek világa címmel
Mahó Andrea
” I am a huge fan of Andrea’s. She was wonderful a Christine in “The Phantom of the Opera” equally great in the entirely different role of Mary in “The Beautiful Game”. She is a major talent.” “Nagy rajongója vagyok Andreának. Csodálatos volt Christine-ként az Operaház Fantomjában és ugyanúgy nagyszerű egy teljesen eltérő szerepben, Mary-ként a Volt egyszer egy csapatban. Ő egy kiemelkedő tehetség.” (Andrew Lloyd Webber) 1979.02.21-én született Budapesten.2001-ben végzett Gór Nagy Mária színitanodájában.Azóta játszik, játszott: a Győri Nemzeti Színházban, a Budapesti Operettszínházban és a Madách Színházban, valamint a Székesfehérvári Vörösmarty Színházban Főbb szerepei:A.L.Webber: Az operaház fantomja – ChristineA.L.Webber: Volt egyszer egy csapat – MaryPresgurvic: Rómeó és Júlia – JúliaBernstein: West Side Story – MariaSchönberg: Miss Saigon – KimMenken: Szépség és a Szörnyeteg – BelleSchönberg: Nyomorultak – CosetteKander – Ebb: Chicago – Roxy HartTolcsvay: Isten pénze – BelleKocsák: Anna Karenina – KittyVárkonyi: Egri Csillagok – ÉvaHuszka: Mária főhadnagy – MáriaHuszka: Lili bárónő – LiliZerkovitz: Csókos asszony – Pünkösdi KatóLehár: A mosoly országa – MiKálmán: Marica grófnő – LizaÁbrahám: Bál a Savoyban – MadeleineTalcsvay: Mária Evangéliuma – MáriaMolnár: Liliom – LujzaJane Austin: Büszkeség és balítélet – JaneCollodi – Litvai: Pinokkió – PinokkióElton- Rice: Aida – AidaEsemann: Fekete Péter – ClaireSherman, Travers: Mary Poppins – Mary CD: Az operaház fantomja (2003)Volt egyszer egy csapat (2005)Más lesz a holnap – szóló (2007)Jó reggelt napfény – szóló (2008)Mit tehetnék érted – szóló (2012) Díjak, elismerések: eMeRton-díj az év musical-énekese (2003)Artisjus-díj, a magyar zeneművek bemutatása és megismertetése érdekében végzett tevékenységért (2007) Jászai Mari-díj (2020)
Dancs Annamari
Dancs Annamari a Budapesti Operettszínház vezető szólistája, nagysikerű darabok főszereplője. Kiemelkedő alakításai között van a Miss Saigon, az Ének az esőben, a Rebecca , a La Mancha lovagja, valamint a Csárdáskirálynő, a Marica Grófnő, a Lili Bárónő primadonna- és szubrettszerepei. Színházi feladatai mellett egy könnyűzenei múlttal rendelkező előadó,13 szólólemez, 5 műsoros DVD, 19 videoklip és 145 saját dal fűződik a nevéhez. Turnézott az Amerikai Egyesült Államoktól Japánig, Indiától Izraelig. Színházi munkásságának elismeréseként Csillag- díjjal, Bársony Rózsi Emlékgyűrűvel, majd 2015-ben az Év Operettszínésze díjával tüntették ki.Dancs Annamari műsorában egyaránt megtalálható az operett, a musical, de akár a nosztalgia-táncdal feldolgozások és saját szerzeményei is, így minden korosztály számára bíztosítja a kikapcsolódást. Akár szólóban, akár partner társaságában mindig jó hangulatot varázsol az aktuális rendezvényen, fellépésen. Partnerei között van Laki Péter, valamint Kádár Szabolcs, mindketten a színházi világ népszerű táncos-komikusai. Műsorukban akrobatikus elemekkel színezett koreográfiákat is táncolnak, ezáltal még látványosabb a produkció. Annamari nemrég mutatta be “Mi leszel, ha nagy leszel?” c. gyerek-hanglemezét, ezáltal egy gyerekműsor is szerepel a repertoárjában. A 2-12 éves korosztályt nemcsak a saját gyerekdalaival, hanem a legismertebb Disney-mesék slágereivel is megörvendezteti az interaktív-játszós koncertjein. Nagyobb rendezvényekre, cégbulikra ajánljuk a Swingoperett produkciót, amelyben Annamari Bársony Bálint, Artisjus és Fonogram díjas szaxofonművész öttagú jazz-zenekarával új színt ad az operett-slágereknek. Új köntösben, táncos ritmusban szólalnak meg a sokak által annyira szeretett operettslágerek: a Te rongyos élet, Jaj, cica, Mi muzsikus lelkek, Egy dunaparti csónakházban, Vilja dal, Hétre ma várom, Legyen a Horváth kertben, Jöjjön ki Óbudára, Cintányéros cudar világ és megannyi sok más kedvenc. Úgy kell az egészet elképzelni, mintha ezeket a dalokat Frank Sinatra, Michael Bubblé vagy Robbie Williams zenekarával adnák elő. A különleges zenei élményt a Swingoperett produkció 4 szólistája , valamint az 5 tagú jazz-zenekara garantálja.
Boglárka
Boglárka(Pohly Boglárka) színházi szólókarrierje már gyermekkorában elkezdődött, 18 évesen pedig a Budapesti Operettszínház szólistája lett. Rövid időn belül a közönség legnépszerűbb szubrettje lett, nevét Oszvald Marika utódjaként emlegetik. Repertoárjában operettek, magyar nóták, közismert mulatós dalok mellett, saját szerzemények találhatók. A Muzsika Tv, és a Zenebutik csatornán is gyakran látható pl. Lakodalmas műsor. Tűzrőlpattant személyisége, akrobatikus tánctudása teszi igazán egyedi előadóvá. Egy fiatal előadó, aki remekül táncol, énekel, és cigánykerekezik... Debrecenben született. Nem művészcsaládban nőtt fel,de szülei mindvégig támogatták gyermekkori álmait. Gyermekszínészként indult pályafutása: Dorothy szerepével az Óz, a nagy varázsló zenés darabban, a Debreceni Csokonai színházban. Magyarország legfiatalabb szubrettjeként debütált a budapesti Operettszínházban, 18 évesen eljátszhatta a Marica grófnő Liza szerepét, a Csárdáskirálynő Stázi szerepét. Sok szerepét német nyelvterületen is eljátszotta nagy sikerrel. Gyermekkorában ritmikus gimnasztikázott, innen az akrobatikus tánképesség.. Elvégezte a BArtók Béla Konzervatórium ének-zebne szakát, oklevevelet szerzett színész 1, színész 2 minősítéssel, és 2009-ben diplomázott a Magyar Táncművészeti Főiskola táncpedagógus szakán. Apró termete miatt nem lehetett primadonna, de szubrett annál inkább! Aspáraga, a cigánykerék vcédjegyévé vált , csak úgy, mint elődjének Oszvald Marikának. Szólókarrierbe 2018-ban kezdett, azóta népszerú előadója a Muzsika Tv-nek, Zenebutik csatornának. 3 önálló nagylemeze jelent meg eddig, több ,mint 7 különböző hanghordozón, és Platinalemezen is szerepelt 2019-ben egy dala!! Színpadi ruhái gyakran a hagyományos magyar népviseletet , és zenei stílusát tükrözik.Repertoárján:operettek, magyar nóták, népdalfeldolgozások, ismert mulatós dalok és saját szerzemények is szerepelnek. Közel 2000 alkalommal lépett fel határon innen és túl..Izraeltől-Japánig..képviselve és hirdetve eme magyar műfajok szépségét és időtlenségét!
Kertész Marcella
Kertész Marcella Jászai Mari -dijas színésznő, előadóművész. Zeneművészeti Szakközépiskolát végzett, majd 1997-ben Színház-és Filmművészeti Egyetemen diplomázott Szinetár Miklós osztályában, musical-operett szakon. 14 éve tagja a szolnoki Szigligeti Színháznak. Olyan nagysikerű musicalek főszerepét játszhatta el, mint pl.: Hello Dolly, My fair Lady, Cabaret.
Oláh Csaba Chooby
Oláh Csaba Chooby Énekes, előadóművész Műsorai: Máté Péter est, Táncdal fesztivál est, Retró és Musical est. Lírai hangjával és természetes előadásával garantált a jó hangulat és a siker! Fellépését céges, önkormányzati, rendezvényekre és fesztiválokra egyaránt ajánljuk! - Első nyilvános televíziós szereplése 1993-as Pop rock fesztivál volt a Magyar Televízióban, ahol Chooby és zenekara a Premier együttes nyitotta meg ezt a fesztivált. - 1993 Megnyerte a Danubius rádió Karaoke show műsorának a fődíját. - 1994-ben elvégezte Toldy Mária musical iskoláját, majd ’95-ben Csepregi Éva pop stúdiójának kurzusát is. - 1996-ban a „Ki, mit, tud?” című műsor hozta az első sikert, hiszen musical és táncdal kategóriában is eljutott a televíziós döntőkig ahol nehéz döntés elé állították. Választani kellet, hogy a televíziós adásban melyik kategóriában versenyzik tovább hiszen senkisem hitte, hogy több ezer versenyző és megannyi válogató után ő eljut két kategóriába is a döntőkig. Választott. A táncdal mellett döntött. Kategóriájának győztese lett! - Ezután jöttek a felkérések, a média különböző területeiről és műsorszervezőktől. Ekkor ismerkedett meg Straub Dezsővel is, aki hitt az ő tehetségében és viszi magával fellépésekre, rendezvényekre. - A „Ki, Mit, Tud?” sikere eljutott több kiadóhoz és elérkezett a szólólemez kiadásának lehetősége, de előtte még énekelt ’97, és ’98-ban különböző válogatáslemezekre is. Végül megjelent 2000-ben saját albuma a Táncolj a tűzzel, amin saját dalai mellet egy gyönyörű karácsonyi duettet énekelt Vincze Lillával. A lemezt Végvári Ádámmal (Neoton) készítette. - A 2001 – es terrortámadást követően összefogott akkori sztárokkal és elkészítettek egy segély-dalt az erőszak ellen, amit 3 nyelven énekeltek fel és klipet is forgattak hozzá. - 2019-ben jelentős televíziós közönségsikert aratott a Tv2 Sztárban Sztár leszek produkció válogatóján, illetve középdöntőjén a We Are the World című dallal. (Több mint 2 millió kattintás) - 2020/21-ben A koronavírus karantén idején is aktív kapcsolat a közönséggel. A facebookon létrehozott „Oláh Csaba Chooby - neked dalol” oldalra feltöltött több mint ezer teljesített dal, szerkesztett esti élő videópartikkal jelentkezett heti két alkalommal. - 2021. február 28-án jelent meg digitális formában „Blaze Up Night: Best Of Oláh Csaba Chooby” albuma, amely 32 válogatott stúdiófelvételt tartalmaz. A lemez elérhető minden jelentős zenei platformon – Spotify, Apple Music, Deezer, Youtube Music stb. – amelyek közvetlenül a lemezkiadó olahcsabachooby.heranow.com nevű oldaláról megnyithatók Zenés produkcióban is szerepelt, többek között a Dáridóban, a Magyar Televízió - slágertévé című műsorában, illetve az RTL és a Tv2 zenés műsoraiban, zenei és kábeltelevíziókban, valamint színészként több daraban is, pl. 2021. Off-Broadway színház Az ARTISJUS Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület, a Magyar Könnyűzeneszerzők és Szövegírók Egyesülete és az EJI - Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület tagja. OSZK előadói szakvizsgával és működési engedéllyel rendelkezik.
Bagi Zoltán
Amióta az eszemet tudom, vonz a színpad és az előadóművészet világa. Fiatalkorom ellenére a retró slágerek alkotják a reperoárom nagy részét, egyfajta küldetésemnek is érzem ezeknek a gyönyörű dallamoknak a művelését, fenntartását. 2023-ban színház-és filmszínész végzettséget szereztem Bánfalvy Ágnes Színészképző Iskolájában, 2022-től pedig a Moravetz Produkció tagja lehetek. A 2023-as The Voice résztvevője lehettem Miklósa Erika csapatában, jelenleg pedig a Premier Művészeti Szakgimnázium ének szakán tanulok.
Vásáry André
VÁSÁRY ANDRÉ HAZÁNK EGYETLEN FÉRFI SZOPRÁN ÉNEKESE, AKI VILÁGVISZONYLATBAN IS KÜLÖNLEGES ZENEI ÉRTÉKET KÉPVISEL, EGYEDÜLÁLLÓ UTAT JÁRT BE A HAZAI ZENEI ÉLETBEN AZ ELMULT TÖBB MINT16 ÉVBEN.A hazai és nemzetközi szinpadok állandó szereplője Rómában, egy nemzetközi közvetítésnek köszönhetően160 millió nézőélvezhette programját.Az utóbbi években már az igényes popzene,musicalek és az operett területén egyaránt otthonosan mozog.Eddig öt lemeze jelent meg, három arany és egy platina lemez státuszt ért el:● 2006 A Mesterdalnok - Arany ● 2010 Vásáry André - Arany ● 2010 Ünnep - Platina ● 2012 Koncert - komolyzenei album ● 2014 Mozijegy - filmzenei album Továbbá:● 2011-ben a legrangosabb hazai elismerésre, a Fonogram Magyar Zenei Díjra is jelölték; ● A MAHASZ album eladási listáján több alkalommal is második helyezést értek el az albumok;● Az Ünnep című karácsonyi album az első nagyzenekari kísérettel felvett karácsonyi összeállítás melyet férfi szoprán énekes készített;● 2014 novemberében jelent meg Mozijegy című 5. nagylemeze, melyen a legnagyobb filmek zenéit, illetve a közelmúlt közismert filmslágereit szólaltatja meg saját stílusában.● Emlékezetes fellépései voltak az ország legnagyobb koncerttermeiben,fesztiváljain, mint pld. a Művészetek Palotájában, a Budapest Kongresszusi Központban, a Magyar Állami Operaházban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon, a Magyar Dal Napján;● A templomi koncertek kedvelői az ország számos templomában, köztük a budapesti Szent István Bazilikában, az Esztergomi Bazilikában, a Debreceni Nagytemplomban és a Mátyás templomban is gyönyörködhettek már az általa nyújtott nem mindennapi zenei élményben;● 2008-ban szerepelt a Pesti Színházban, majd 2009 és 2012 között a Nemzeti Színház Schiller Ármány és szerelem című előadásában● Számos fellépése volt külföldön is, pld. Ausztriában, Franciaországban, Olaszországban, Németországban, a Felvidéken (Szlovákiában),Erdélyben (Romániában), 2013-ban Franciaországban és az USAban turnézott; majd 2017-ben Kínában, Sanghajban lépett fel, illetve 2018 novemberében ismét az Egyesült Államokban koncertezett;● Több művész közül őt választották a világhírű Red Army Choir (Vörös Hadsereg Kórusa) vendég szólistájává magyarországi turnéjukra. 2015 szeptemberében négy helyszínen, a Veszprémi Arénában, a Győri Audi Arénában, a Budapesti Sport Arénában és a Miskolci Generali Arénában énekelt a látványos szuperprodukcióban;● 2016-ban a Magyar Televízió Eurovíziós nemzeti válogató műsorában (A DAL) a Why című dalával több fordulón keresztül a döntőig jutott;● 2016-ban és 2017-ben népszerű, nagy nézettségű televíziós műsoroknak a közreműködője volt, mint az Eurovízió, a Sztárban sztár, a Vigyázat, gyerekkel vagyok, a Pénzt vagy életet;● 2017 januárjában a Sanghaji Magyar Főkonzulátus meghívására és a Magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával önállókoncertet adott a kínai holdújév és a Magyar Kultúra Napjaalkalmából Sanghajban;● 2017 novemberében a világhírű Grammy jelölt Celtic Woman együttesbudapesti koncertjén vendég énekesként lépett fel az Arénában: népszerű filmzenéket énekelt hegedűkísérettel;● 2018 szeptembere óta Mary Sunshine szerepét játssza a világhírű Chicago c. Broadway musicalben a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. A magyar színháztörténetben egyedülálló módon először énekelte a szerepet az eredeti hangfekvésben. Az előadás 2019 szeptemberében elnyerte a Színikritikusok díját az Év legjobb zenés darabja kategóriában;● 2019-ben a Vásáry André Produkció állította színpadra Siófokon W. A.Mozart: Figaro házassága c. operájának koncertszerű változatát, amelyben producerként, rendezőként működött közre és Magyarországon először énekelte férfiként Cherubino szerepét.● 2020-ban a Tv2 ,az év legnézettebb műsorában a FARM VIP-ben szerepeltTovábbi információk: www.andrevasary.com www.youtube.com/andrevasary, www.vimeo.com/andrevasary André rendszeresen lép fel főleg gyerekek, illetve környezeti katasztrófák károsultjainak javára jótékonysági koncerteken is, mint pld. a szombathelyi Sztárkarácsony a vörös iszap károsultak javára, a debreceni Hospice Ház rendezvény, a Magyar Televízió Aranyág című műsora, a Pető Intézet, illetve a K&H Bank Gyógyvarázs rendezvénye, a Zen-Aid koncert Japán megsegítésére, a Fehér Bot Alapítvány jótékonysági koncertje, legutóbb pedig a Nemzeti Minimum koncerten támogatta a magyar gyermekeket. A társadalmi szerepvállalás tehát André életének fontos tartozéka.
KvattrOperett
Cs. Szabó Viktória2015-ben felvételizett a THÉBA Művészeti Akadémia színész szakára, ahol 2018-ban jelessel végzett. 2015-ben Andor Editnél kezdett énekelni és 2016 második felében Domonkos Zsuzsa, az Operettszínház Primadonnája lett az énekmestere. Az iskola által működtetett „A” színházban zenés illetve prózai előadásokban is gyakran játszott. Fellépett az Újszínházban, illetve budapesti és vidéki művelődési házakban. 2019-ben lehetősége adódott szerepelni a Szegedi Szabadtéri Színpadon a Titanic musicalben. 2021-ben egy gyermekelőadásban is kipróbálhatta magát és ugyan ebben az évben, Szerbiában, Topolyán játszott egy vendégelőadásban. Mindezek mellett vannak önálló műsorai, ahol általában musical, operett és régi örökzöldek szoktak felcsendülni. Fellép többek között galéria megnyitókon, ahol a legnagyobb örömmel énekli Edit Piaf csodálatos sanzonjait. Igyekszik mindig az alkalomnak megfelelő műfajt érvényesíteni. Az operettek mellett közel állnak a szívéhez Csongrádi Kata, Máté Péter vagy épp Zalatnay Sarolta slágerei. Kádár Szabolcs JánosA Budapesti Operettszínház stúdiójában, a Pesti Broadway Stúdióban végzett. Ezt követően az Operettszínház több musical és operett előadásának főbb szerepét bízta rá. Láthattak többek között a világhírű Rómeó és Júlia című előadásban, a Mágnás Miskában valamint a Lili bárónő, a Veled, Uram! rockopera vagy az Ördögölő Józsiás című rockoperett előadásokban is. Vidéki színházakban is többször megfordult már. Játszott a Szegedi Nemzeti Színházban, a Debreceni Csokonai Színházban, a Veszprémi Petőfi Színházban, de találkozhattak vele a Madách Színházban, az újjá alakult Király Színház vagy a Monarchia Operett társulatánál is. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karának magánénekes növendéke. A színházon kívül szóló énekesi karrierjét is építi. Indult 2010- ben a legelső magyarországi X Faktorban, ahol a legjobb 24 énekes közzé jutott. Aztán pár éve megjelent első kislemeze Színfalak mögött címmel. A barátaival megálmodtak egy ének együttest a Super Troupers- t. Eleinte ABBA feldolgozásokat énekeltek, de mára már széles repertoár birtokosai. Oláh Csaba Chooby1994-ben elvégezte a Rock Színház stúdiójában Toldy Mária musical iskoláját, majd ’95-ben Csepregi Éva pop stúdiójának kurzusát is. Első nyilvános televíziós szereplése az 1993-as Pop rock fesztiválon volt zenekarával. 1996-ban a ,,Ki mit tud?” című műsor hozta meg az első sikert. Musical és táncdal kategóriában is eljutott a televíziós döntőig, és a táncdal kategória győztese lett. A verseny után több lemezkiadó is megkereste,’97, és ’98-ban énekelt különböző válogatáslemezekre is. 2000-ben saját albuma jelent meg: Táncolj a tűzzel címmel. A lemezt Végvári Ádámmal (Neoton) készítette. Fellépései során ismerkedett meg Straub Dezsővel, aki több zenés produkcióban is szerepeltette. 2021-ben jelent meg digitális formában a ,,Blaze Up Night: Best Of Oláh Csaba Chooby” albuma 32 saját dallal. A lemez elérhető minden jelentős internetes zenei platformon. Több zenés produkcióban is szerepelt, mint például a Dáridóban, a Magyar Televízió – slágertévé című műsorában, illetve az RTL és a Tv2 zenés műsoraiban, valamint színészként több színházi darabban, musicalben is találkozhattak vele. Széles repertoárja megmutatkozik mind a pop, a könnyűzene, az operett és musical műfajaiban is. ARTISJUS és az EJI – Előadóművészi Iroda tagja. OSZK előadói szakvizsgával és működési engedéllyel rendelkezik. Szkáli EdinaAz előadó művészethez való vonzalma már kiskorában megmutatkozott a különböző iskolai rendezvényeken, ahol szívesen mutatta meg ének- és tánctudását. Később a tánc került előtérbe, így az érettségi után Békéscsabán folytatta tanulmányait, így került közelebb a színház világához is. Békéscsaba mellett nagy tapasztalatszerzést jelentett számára a szombathelyi Weöres Sándor Színházban töltött próbafolyamat is. Ezt a színházi szférát felfedezve kezdett el az énekléssel és a színészettel is komolyabban foglalkozni. 2015-ben felvételt nyert a Táncművészeti Egyetem Társastánc szakára, valamint a Budapest Operettszínház Musical Együttesében kezdett el dolgozni. Tanulmányait a mai napig sem hagyta abba, hiszen a Táncmű alap- és mesterszakjának elvégzése után, jelenleg a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem Magánének szakán tanul. Mindeközben táncos kvalitása lehetőséget adott számára, hogy koreográfusként is kipróbálhassa magát különböző produkciókban, mint például Kerényi Miklós Gábor rendezésében látható Sissi, a magyar királyné Huszka-operettben vagy akár a debreceni Csokonai Színház Csárdáskirálynőjében. Ez utóbbiban pedig – egy beugrásnak köszönhetően – Stázi szerepébe is remekelhetett. A zenés színház iránti szeretete a mai napig elkíséri, amely leginkább az operett- és a musical műfajában mutatkozik meg számára, legyen szó akár drámai, akár primadonna vagy szubrett szerepekről.
Pásztor Ádám
1988-ban született Mosonmagyaróváron. Érettségi után felvételt nyert az Operettszínház Pesti Broadway Stúdiójába, ahol 2008-2009 között tanult. 2009-2012 között elvégezte a Pesti Magyar Színiakadémiát is, ahol Őze Áron volt az osztályfőnöke. 2007-től a Kővirágok zeneiskolában is tanult. 2022-től a Pesti Magyar Színház tagja. Nevesebb szerepei 2023-ban: Pesti Magyar Színház - A kincses sziget (Louis Stevenson) - Valahol Európában (Hosszú) - Oliver! (Bill Sikes) - Madagaszkár (Marty) Karinthy Színház - Tanár úr kérem Debreceni Csokonai Színház - Pál utcai fiúk (Boka) - Mágnás Miska (Miska) További előadások - Puskás, a musical (Budapesten és Győrben) - Vámpírok bálja (Alfréd) - Misi Mókus (Misi)
Keresés szűrése
Szűrés

Ferestre pop-up (în cadru)

Expirare timp

Expirare timp

Nr de solicitări ale Dvs. au depășit
cele cinci posibilități,
Pentru alte căutări logați- Vă
sau înregistrați-Vă aici!

Tip

Tip

Registrare

Logare

Registrare

Registrare

Folosința paginii este legată de regisztrare.

Social

Registrați-Vă

sau

Registrare

Completarea numelui este obligatorie.
Completarea adresei de e-mail este obligatorie.
Completarea numărului de telefon este obligatorie.
Completarea cu parolă este obligatorie.
Acceptarea directivelor de prelucrare este obligatorie
Acceptarea condițiilor de utilizare este obligatorie.
Este obligatorie utilizarea pozei KoncertBooking cu filigran, siglă.
Ai deja profil? Logează-te!

Parolă uitată

Parolă uitată

Dacă ați uitat parola, puteți solicita una nouă prin completarea câmpului următor.

Parolă uitată

Vă rugăm să completați cu adresa de e-mail al utilizatorului.
Încă nu ai profil? Registrează-te aici!

If you haven't receive the activation email, you can ask for a new one by filling up the field below with your e-mail address.

Resend activation email

If you haven't receive the activation email, you can ask for a new one by filling up the field below with your e-mail address.

Resend activation email

Vă rugăm să completați cu adresa de e-mail al utilizatorului.
Încă nu ai profil? Registrează-te aici!

Reînnoire parolă

Reînnoire parolă

Dacă ați uitat parola, Vă trimitem un link, cu ajutorul căruia puteți face o parolă nouă și puteți ajunge înapoi în contul Dvs.

Reînnoire parolă

Vă rugăm a introduce parola din nou.
Vă rugăm să introduceți parola cea nouă

Atenție!

Atenție!

Pentru utilizarea funcției vă rugăm logați- Vă
sau înregistrați-Vă aici!

Meghívó küldése

Parolă uitată

Succes!

Succes!

Atenție!

Atenție!

Zi specială!

Zi specială!

Prețurile din listă pot fi diferite! Vă rugăm să cereți informații pe chat!

Atenție!

Atenție!

După showurile de miezul nopții, data de căutare corectă este cea de la ziua imediat următoare. De ex. La un show/eveniment club ce începe sâmbăta la miezul nopții, este de căutat ziua de duminică ora 01:00!

Zi specială!

Zi specială!

Prețurile din listă pot fi diferite! Vă rugăm să cereți informații pe chat!

Atenție!

După showurile de miezul nopții, data de căutare corectă este cea de la ziua imediat următoare. De ex. La un show/eveniment club ce începe sâmbăta la miezul nopții, este de căutat ziua de duminică ora 01:00!

Atenție!

Atenție!

Valabilitatea linkului de activare a expirat! E-mailul de activare V-a fost trimis din nou.

Keresés mentése

Keresés mentése

Keresését hozzáadhatja a naptárához, így az eseményben lévő linket megnyitva mindig friss találatokat kaphat.

Zi specială!

Előadói lista küldése

Hibás emailcím!
Nincsenek előadók kiválasztva

Ajánlat küldése

Ajánlat küldése

Hibás emailcím!

Listázó linkjének küldése

Listázó linkjének küldése

Hibás emailcím!
Név megadása kötelező!
Închidere