Barion Pixel

Összes Party zenekarok stílusú előadó | KoncertBooking Direct din productie!

Ügyfélszolgálat +36 30 157 9812

Összes Party zenekarok stílusú előadó

RÁTONYI RÓBERT
Rátonyi Róbert az egyik legjelentősebb Artisjus díjas jazz zongoraművész,hangszerelő,zeneszerző. Képzőművészeti tanulmányai és a gimnaziumi érettségi után 1977-ben végzi el a Bartók Béla Zenemüvészeti Szakközépiskola jazz tanszakát,ahol Gonda János növendéke volt. 1975 óta szinte valamennyi élvonalbeli jazz muzsikussal játszott. Számtalan tv-,film-,szinház- és jazz-zenét komponált,hangszerelt (ebböl több mint 350 televiziós produkció). Koncertezett ill.dolgozott olyan külföldi muzsikusokkal,mint Lee Harper,Chieli Minucci,Gerald Veasley,Angelika Milster,Ann Malcolm,Marcel Azzola,Charles Fox,Armando Trovajoli,Nigel Kennedy,Peter Erskine,Victor Bailey,Billy Cobham,Eliane Amherd,Willard Dyson. 1991-ben meghivást kap Gadó Gáborral a Pori Jazz Fesztiválra. Számos nagysikerü show,gála és fesztivál zenei vezetöje.Édesapja Rátonyi Róbert One Man Showjával világszerte turnézott. Korábbi együttesei: Dimenzió,Slang,Bontovics Band,Things,Joy,Jazz GT,Hip Bop stb. Zenét szerez illetve közreműködik Mészáros Márta, Gárdos Péter, Kovács András, Jancsó Miklós, DömölkyJános, Dobray György és Schmidt Arnold filmjeiben. Játszott több amerikai szuperprodukció magyarországi filmzenefelvételén (Jerry Goldsmith, Charles Fox, Armando Trovajoli) valamint a Szamárköhögés, Uramisten, Álommenedzser, Kék Duna Keringő, Stationary c. magyar filmekben. Legutóbbi évek formációi: Studio 11 Ensemble,Csepregi-Rátonyi Duo (Private Conversation CD,Gloomy Sunday CD),Rátonyi Róbert Trio,E.K.Avenue (Little Girl CD,Moonbike CD,Risk Taker CD),Swingirls.Önálló lemezei:Ab Ovo (1989)Mellifluous (2022) Több nemzetközi produkció ill. szinházi elöadásra kapott meghivást,mint pl. (Teatre Principal/Palma del Mallorca,Theater Auersperg/Bécs,Opera House/Graz,MS Europa Óceánjáró Metropolen den Ostsee,Hotel Drei Konig és Hirzen Pavillon/Basel,Rosehill Theatre/Whitehaven,stb. Irt zenét többek között a Györi Balett,a Theater Auersperg,a londoni Alternativ Hair Show produkcióinak. Tanitott a Liszt Ferenc Zenemüvészeti Főiskolán és 1997 óta az Erkel Ferenc Zeneiskolában,2008-tól a Tóth Aladár zeneiskolában. A jazz zongora koncert liraian,elegáns,rendkívül harmónia gazdag és közérthető melódikus dallamokkal szól minden korosztályhoz és nem csak az elhivatott jazz hallgatósághoz.Közismert,de nem a leggyakrabban játszott amerikai örökzöldek,broadway melódiák,film zenék,Seress Rezső legismertebb dalainak valamint Rátonyi Róbert saját kompozicióinak feldolgozásait mutatja be.
Csocsesz
Csocsesz több, mint 25 éve szórakoztatja élőben zenekarával, igény esetén tánckarával a közönséget. Pályafutása a TV2 Dáridó című műsorában indult, igazán ekkor vált közismerté. Utána Szuperbuli /M1 ,Story-Tv ATV -RTL -TV2 Zenebutik, Sláger Tv és Muzsika Tv műsorainak rendszeres vendége, fellépője. 2001-ben munkáját Líra-díjjal ismerték el, de a legnagyobb elismerés a közönség szeretete. 2014-től Sláger-Tv Sztár Like műsorvezetője. 2018 Áprilisától az RTL saját gyártású műsorának, a „Muzsika Tv Extra Csocsesszel” házigazdája! RTL Konyhafőnök VIP műsorának döntőse RTL- Fókusz, RTL- Reggeli, Gyertek át című műsorok, magazinok szereplője! A mulatós sztár zenekarával fesztiválok, városnapok, falunapok, esküvők, magánrendezvények/pl. születésnapok/ nagy kedvence. Műsorait a jókedv és a felhőtlen szórakozás jellemzi!
EnterTrain Party Band
"Ha partyzenekar, csak az EnterTrain!" Együttesünk számára a legfontosabb – ami miatt létrejött ez a formáció -, a minőségi látványon és „hallványon” túl, a közönséggel egybeforrva, egy hatalmas bulit kerekítve, felhőtlen szórakozást és felejthetetlen élményt nyújtson! FESZTIVÁL Fesztiválok, városi és falusi rendezvények rendszeres látogatói vagyunk.Legyen szó koncertről, utcabálról, vagy akár sztárvendégek közönségének bemelegítéséről,az EnterTrain Party Band garantálja, hogy „rock'n'roll száll az utcán át,odavonzzuk a lányok táborát”! CÉGES RENDEZVÉNY, vagy HÁZIBULI Elengedhetetlen kelléke a jó party zenekar.Egész estés élőzenei műsorunk, koncerthangulatot varázsol a rendezvény helyszínére!Széles repertoárunknak köszönhetően mindenki megtalálja a kedvére valót, az igazi retro slágerek mellett a mai sikerlisták dalait is örömmel játsszuk, minden igényt kielégítve. ESKÜVŐ Hatalmas örömmel és odaadással támogatjuk a házasulni vágyókat! A párok számára a saját esküvőjük az egyetlen és legfontosabb. Akkor és ott számunkra nem létezik más, csak Ti! Egy esküvőről három emléke marad a násznépnek: „A menyasszony gyönyörű volt, a vacsora páratlan és hatalmasat buliztunk”. Ez utóbbi a EnterTrain Party Band feladata, hogy a napotok még emelkedettebb hangulatban teljen és fergeteges buli hangulatot varázsoljon a tánctérre.
Pacsirták
Raj Zsuzsanna A Pacsirták legidősebb tagja 1980.03.09.-én született Nagykanizsán ugyan abban a kórházban, sőt ugyanattól az anyától és apától, mint a Szilvi, tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy zenei együttműködésük nagyon fiatalon indult. Édesanyjuk elmondása szerint az esti fürdetéseknél már kánont énekeltek, ami a kritikusok szerint persze nem volt több puszta gyereksírásnál, de a kákán is csomót keresők mindig is akadtak. Gondolhatjuk, hogy ezek után egyenes út vezetett a Zeneiskolába, ahol zongora 6 éves kínzása mellett jutott ideje évekig a gitárhúrokat is szaggatni. A Nagykanizsai Fúvós Zenekar oszlopos tagja, ahol szaxizik (b tenor).Egy ilyen muzikális családban elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb zenekarrá szerveződjenek(lásd.:Kelly Family), tehát 2006-ban megalakult mindannyiunk örömére a Pacsirták duó, és első hallásra bármily hihetetlennek is tűnik a hölgyek nem csak nagyon dekoratívak, hanem énekelni is tudnak. Aki nem hiszi bátran vegye meg a lemezüket - mert illegálisan lemásolni, vagy letölteni csúnya dolog. Raj Szilvia A Pacsirták legfiatalabb tagja 1982.10.10.-én született Nagykanizsán, cáfolva azt a tényt, hogy a legtöbb gyerek a 9.hónapban születik. Zenei tehetsége már korán megnyilvánult abban, hogy szerette a Mozart csokit. Járatták is zongoraórákra vagy 6 évig, és ének képzésre is 7 évig, de ennek ellenére muzikalitását nem tudták teljesen kiírtani. A vendéglátó iparban már régi zenésznek számít (24 év), követve a nagy elődök nyomdokait ő is itt szerezte előadói rutinja javát. Csoda, hogy mindezek mellett képes volt leérettségizni, elvégezni az idegenforgalmi technikumot, a banki szakügyintézői sulit. Persze amatőr előadói pályáját sem adta fel végleg, és rajongói megcsodálhatják tehetségét más műfajokban is. 2018-ban megjelent első saját daluk Oda van a legény a leányért címmel, melynek videoklipje lassan 2 milliós nézettségnek örvend a Youtube csatornájukon. 2021-ben megjelent harmadik nagylemezük a Mistral Music Kiadó jóvoltából ,,Oda van a legény a leányért" album címmel, melyen nagyrészt saját szerzemények szerepelnek. Legnagyobb siker számukra, hogy négy daluk az Oda van a legény a leányért, az Elmentél, a Piros csizmám jaj, de kifényesítem és a Táncra fel bekerült a Magyar Nótakincs IV. kötetébe magyar és angol nyelven.
Midnight Boogie
Zenekarunk az egyedi karakteréről ismert közönségkedvenc Gál Csaba Boogie vezetésével 2015 óta szórakoztatja a hazai és nemzetközi közönséget esküvőkön, céges partikon, városi rendezvényeken, bálokon. Tagjaink profi zenészek,összesen több, mint 100 évnyi tapasztalattal a hátuk mögött. Folyamatosan bővülő repertoárunkban megtalálhatók a legnagyobb hazai és nemzetközi slágerek az 50-es évektől napjainkig. Megtáncoltatjuk a szomszéd srácot, az unokahugodat, a polgármestert, az igazgató urat, a nagymamát, megénekeltetjük a vólegényt. Csináljunk együtt egy felejthetetlen bulit, mi adjuk hozzá a tapasztalatainkat , a technikát és megvalósítjuk az ötleteidet. Ha még nem győztünk meg, nézd meg bemutatkozó demó-videónkat a videók menüpont alatt. Ha kérdésed van, ne habozz, az oldal alján található elérhetőségeken keresd Boogie-t. Rólunk - hogyan dolgozunkAz már csak természetes, hogy a zenekarban profi zenészek muzsikálnak. A közreműködő tagok saját jogon is a legkülönbözőbb zenei színpadokon bizonyítottak már, legyen az egy intim klub, kocsma, a Marriott hotel bálterme, vagy egy sokezres tömeg által látogatott fesztivál nagyszínpada. Az a kettesért megy, hogy hangszereink, kiegészítő felszereléseink profi munkavégzésnek megfelelőek. A helyszín típusához optimalizált hang- és fénytechnikát viszünk - ha szükséges - a megrendelővel történt egyeztetéssel összhangban. Magától értetődik, hogy pontosan érkezünk, hogy a megrendelővel a rendezvény előtt folyamatosan egyeztetünk, hogy mikor elkezdődik a parti, már nyugodtan élvezhesd az estét. Azt mindegyik ilyen zenekar tudja, hogy széles repertoárt játszik, hogy el kell játszani "azokat" a dalokat. 🙂 Amivel mi többek vagyunk: #atezenekarodLegyél te a sztárvendégünk, énekelj velünk a színpadon! Lepd meg a párodat egy gyönyörű dallal vagy énekeljetek egy dögös duettet! Mi segítünk a felkészülésben. Ha szeretnéd, meghívjuk a kedvenc sztárodat. Nem tudsz olyat kérni tőlünk, amiben ne lennénk partnerek. Együtt kitaláljuk! #mindenkitancolA zenekar folyamatos tréningben van, a szórakoztatásban nem csak rutinosak vagyunk, de mi minden alkalommal úgy állunk a színpadra, hogy ez lesz a legjobb este. Éppen ezért nálunk nincsen előre megírt műsor, a közönség, a vendégek rezdülésére mi azonnal reagálunk. A számok rég fejben vannak. A többi meg nekünk is csak önfeledt játék. #nemmulatasiInkább nem játszunk mulatós slágereket. Nekünk sem pályánk zeneileg, de sokszor előfordul, hogy például egy-egy esküvőre a házasulandó pár sem szeretne ilyen zenét. Annyi kompromisszumra hajlandók vagyunk, hogy hozunk magunkkal olyan dj-t, aki messzemenőkig megfelel az ilyen igényeknek. #nemiszikazenekarAz egész estét elronthatja, hogy ha az ünnepség során a zenekar egyik-másik tagja túlságosan is "ellazul". A zenészekről sokan azt gondolják, hogy hajlamosak az iddogálásra, de mi a buli végéig maradunk az üdítőzésnél, hogy a parti teljes hosszában a maximumot tudjuk nyújtani mind a műsort, mind az esetlegesen felmerülő kérések teljesítését illetően. #jesz_oke_dollarAz biztos, hogy a zenekar nem ezen a szinten bánik a külföldi közönséggel. Bejártuk Európát Helsinkitől a Kanári-szigetekig. Ismeretlen és a legkülönbözőbb korú, összetételű soknemzetiségű vendégsereget kellett nap mint nap szórakoztatnunk, táncra bírnunk. #noplaybackA zenekar kizárólag élőben játszik. Nincsenek előre felvett alapok, vokálok, hangszerek!
Doree
Született: február 27Csillagjegye: HalakTestvérek: 1 fiútestvérLakhely: SzolnokKedvenc szín: Fekete és FehérKedvenc étel: Mindenevő, de a pacal a kedvencKedvenc ital: Whisky, pálinkaAmit nem szeret: Nincs ilyenKedvenc könyv: Szerelmes regényekKedvenc film: Dirty Dancing, Szerelmünk lapjaiKedvenc előadó: Sok vanKedvenc színész, színésznő: Nicole Kidman, Patrick Swayze 13 éves koráig csak édesapja révén volt része életének a zene -, aki zenekarban dobolt -, de ekkor mér kezdte érdekelni a színpad világa. Majd édesapja zenekarában először csak táncolt, majd később énekelni kezdett. Ezután próbálkozott különböző alacsonyabb kategóriás tv műsorokban, ahova lehetősége nyílt, majd 2016-ban a Muzsika Tv Frédy Show című műsorába is kapott egy lehetőséget. Ebben a másorban figyelt fel rá mostani managere, Gabriello, aki egyben a dalai szerzője is lett. Természetesen, a régi kapcsolatok is maradtak, így Rácz Aladárra, "Alival", és Szász M. Attilával sem váltak el útjai. 2016-ban feltűnt a Házibuli Attilával, szintén Muzsika Tv-s produkcióban, majd egyre többet szerepelt másutt is. Bár lojális maradt a Muzsika Tv-hez, az akkoriban még Suzy és Jollyként tevékenykedő sztárpár meghívására, egyre többet lépett fel a Zenebutik különböző műsoraiban is, mint pl a Wellness Buli Hétvége, Lesz ne mulass, Bakelit Fesztivál, Dalpresszó és sztár mulató. De meghívást kapott a Kedvenceink kedvencei című beszélgetős műsorba. Számtalan dala kering a virtuális térben, s 2020-ban leforgatta első videoklipjét, melynek címe, Szeress úgy, mint rég... volt. De tervei között számtalan új dal és klip is szerepel, s nemcsak a mulatós vagy pop vizein evez, hanem egy merész húzással belekóstolt a hip-hop műfajba is. A social médiában egyre több követőt tudhat magáénak, s dalai gyorsan közkedveltté válnak. Szabadszájú, őszinte, de ugyanakkor nem hivalkodó előadó, aki szerénysége mellett mindig szeret újat és újat tanulni, hogy fejlődése ne álljon meg. Ilyen mérföldkő volt számára az a felkérés, melyet Nótár Marytől, kedvenc előadójától kapott a Dana-Dom című műsorba, ahol hangjavító technikai segítség nélkül kellett minden előadónak énekelnie, cigányzenekar kíséretében. S persze, még mindig nincs vége, hiszen 2021-ben is rengeteg kihívás vár még rá.
Sztojka Tibi
Kedves szervezők! A NOLO Sound produkció bemutatja és figyelmébe ajánlja SZTOJKA TIBI a SLÁGER TV előadója, az alkalomhoz illően összeállított, Sláger, Mulatós, illetve saját dalok színes ás változatos zenés műsorát! Amennyiben felkeltettük figyelmét, örömmel várjuk a megrendelést!
HASHTAG A Party Band
Fiatalos és lendületes formáció amely tökéletes választás táncos rendezvényekre mint például céges partik, fesztiválok, városnapok, falunapok, születésnapok és esküvők.Műsoruk a 60-as évektől napjainkig tartó zenei korszak top 10-es slágereit öleli fel, elsődleges céljuk vendégeik magas szintű szórakoztatása. A te bulid – a te választásod! Ha jó partyt akarsz, jó döntéseket kell hoznod. Hidd el, menni fog!Kérj ajánlatot!
Syconor együttes
Az elkövetkező időszak koncertjeinek tervezéséhez, nagyobb társasági összejövetelek és táncos rendezvények fellépőjeként egy klasszikus nosztalgia pop zenekart szeretnék ajánlani! Különös tekintettel a közeljövőben aktuális évbúcsúztató céges összejövetelekre, exkluzív eseményekre és Újévi műsorok zenei szolgáltatására. Ezen kívül a jövő évi családi napokra, gasztronómiai fesztiválokra, sörnapokra, bor hétvégére, falunapokra és városi rendezvényekre is lefoglalható a zenekar. A Syconor 1962-ben alakult, és hamarosan 60 éves lesz. A mai napig tartó hosszú pályafutása során számtalan magyar hírességnek adott kiugrási lehetőséget. PL: Barta Tamás (Syrius, LGT, Hungária) Fenyő Miklós (Hungária) Sipos Péter (Juventus, Hungária) Kovacsics András (Omega, Olympia, Universal) Csomós Péter (Juventus, Tűzkerék, Hungária) és ide tartozott még ebből az időből Dolly (Hungária, Dolly Roll) is. Ezek az előadók hamarosan nagy népszerűségre tettek szert, mivel gyakran hallhatóak és láthatóak voltak könnyűzenei műsorokban, fesztiválokon. Ebben az évben a SYCONOR együttes korábbi szerzeményeit újra feldolgozta, hangszerelte a mai kor igénye szerint, és ezekkel a számokkal szeretne koncertezni országszerte. Két fajta élőzenei szolgáltatást tudunk nyújtani: · Klasszikus könnyűzenei koncert, amikor a saját szerzeményeink közé néhány régi slágert is beteszünk. · Egész estés zenei szolgáltatás, amikor a zenekar 3x1 órát játszik, közben 2x15 perc szünettel. Ezt inkább különféle társasági, táncos összejövetelek alkalmával, bálok, vendéglátó egységek szolgáltatásaként rendelik meg. Meghatározott zenei műsorrendet játszunk. Akár melyik típusú előadás esetén a feltétel, hogy nincs „szív küldi”, kívánság zeneszám és mulatós zenekérés. Bízom benne, hogy valamelyik élő zenei szolgáltatásunk elnyeri az Önök tetszését, és hamarosan elhangzanak a Syconor együttes ismert dalai! Kisebb rendezvényekre, klubkoncertekre saját hangosítással rendelkezünk. Szilveszteri műsor díja külön megegyezés tárgyát képezi !
Vincenzo
Vincenzo egy tehetséges magyarországi mulatós zenész, aki a saját hangstúdiójában dolgozik, zongorán és gitáron játszik, valamint énekel is. Az elmúlt években számos felkérést kapott fesztiválokra és falunapokra, ahol a jó hangulat mindig fő szerepet játszik. Fellépésein mulatós mixek, saját dalok és ismert slágerek csendülnek fel, amire a közönség garantáltan tud bulizni. Érdemes kiemelni, hogy Vincenzo-ban némi roma vér is van, ami szintén hatással van zenéjére és stílusára. Vincenzo zenéjének stílusa egyedi és egyedülálló, ami miatt a rajongói tábor folyamatosan növekszik. Ha valaki egy jó hangulatú és felejthetetlen élményre vágyik, akkor Vincenzo zenéjére érdemes figyelni.
Keresés szűrése
Szűrés

Ferestre pop-up (în cadru)

Expirare timp

Expirare timp

Nr de solicitări ale Dvs. au depășit
cele cinci posibilități,
Pentru alte căutări logați- Vă
sau înregistrați-Vă aici!

Tip

Tip

Registrare

Logare

Registrare

Registrare

Folosința paginii este legată de regisztrare.

Social

Registrați-Vă

sau

Registrare

Completarea numelui este obligatorie.
Completarea adresei de e-mail este obligatorie.
Completarea numărului de telefon este obligatorie.
Completarea cu parolă este obligatorie.
Acceptarea directivelor de prelucrare este obligatorie
Acceptarea condițiilor de utilizare este obligatorie.
Este obligatorie utilizarea pozei KoncertBooking cu filigran, siglă.
Ai deja profil? Logează-te!

Parolă uitată

Parolă uitată

Dacă ați uitat parola, puteți solicita una nouă prin completarea câmpului următor.

Parolă uitată

Vă rugăm să completați cu adresa de e-mail al utilizatorului.
Încă nu ai profil? Registrează-te aici!

If you haven't receive the activation email, you can ask for a new one by filling up the field below with your e-mail address.

Resend activation email

If you haven't receive the activation email, you can ask for a new one by filling up the field below with your e-mail address.

Resend activation email

Vă rugăm să completați cu adresa de e-mail al utilizatorului.
Încă nu ai profil? Registrează-te aici!

Reînnoire parolă

Reînnoire parolă

Dacă ați uitat parola, Vă trimitem un link, cu ajutorul căruia puteți face o parolă nouă și puteți ajunge înapoi în contul Dvs.

Reînnoire parolă

Vă rugăm a introduce parola din nou.
Vă rugăm să introduceți parola cea nouă

Atenție!

Atenție!

Pentru utilizarea funcției vă rugăm logați- Vă
sau înregistrați-Vă aici!

Meghívó küldése

Parolă uitată

Succes!

Succes!

Atenție!

Atenție!

Zi specială!

Zi specială!

Prețurile din listă pot fi diferite! Vă rugăm să cereți informații pe chat!

Atenție!

Atenție!

După showurile de miezul nopții, data de căutare corectă este cea de la ziua imediat următoare. De ex. La un show/eveniment club ce începe sâmbăta la miezul nopții, este de căutat ziua de duminică ora 01:00!

Zi specială!

Zi specială!

Prețurile din listă pot fi diferite! Vă rugăm să cereți informații pe chat!

Atenție!

După showurile de miezul nopții, data de căutare corectă este cea de la ziua imediat următoare. De ex. La un show/eveniment club ce începe sâmbăta la miezul nopții, este de căutat ziua de duminică ora 01:00!

Atenție!

Atenție!

Valabilitatea linkului de activare a expirat! E-mailul de activare V-a fost trimis din nou.

Keresés mentése

Keresés mentése

Keresését hozzáadhatja a naptárához, így az eseményben lévő linket megnyitva mindig friss találatokat kaphat.

Zi specială!

Előadói lista küldése

Hibás emailcím!
Nincsenek előadók kiválasztva

Ajánlat küldése

Ajánlat küldése

Hibás emailcím!

Listázó linkjének küldése

Listázó linkjének küldése

Hibás emailcím!
Név megadása kötelező!
Închidere